Rosé van de liefde: Love by Léoube

Love by Léoube

Dat het vandaag Valentijnsdag is zal vast geen nieuws voor je zijn. Dat wij de enige echte liefdesrosé hebben gevonden wellicht wel! Maak kennis met Love by Léoube van Chateau Léoube. Vanaf april exclusief verkrijgbaar bij Chateau83 voor Horeca, Retail en Consumenten.

Wie denkt dat alleen de naam van deze biologische rosé liefdevol is komt bedrogen uit. De liefdevolle zalmroze kleur. De fruitige geuren. De romantische hints van aardbei en witte perzik in de smaak. In alles komt de liefde terug die wijnmaker Romain Ott heeft voor Provence rosé. Love by Léoube is een elegante en fruitige biologische roséwijn, die de signatuur van het unieke Léoube concept is.

Het Léoube concept

Het Léoube concept? Ja, dat hoor je goed! Chateau Léoube werkt vanuit de filosofie om, met grote genegenheid en passie, het beste te produceren van wat het land hen biedt. Zo is alles wat geproduceerd wordt 100% biologisch en passend in de filosofie van Daylesford Organic, een van de meest duurzame boerderijen van het Verenigd Koninkrijk en tevens eigenaar van Chateau Léoube. Enkel natuurlijke, niet-toxische behandelingen worden toegepast op de druiven. De pluk wordt met de hand gedaan waarbij rekening gehouden met de seizoens- en maancylcli. Wat rest is de liefde die wijnmaker Romain Ott stopt in het maken van een van de beste rosés uit de Provence. Santé!

Love by Léoube bestellen?

Love by Léoube is in Nederland vanaf april te verkrijgen voor Horeca, Retail en Consumenten. Wil je dubbel zo groot uitpakken? Geen probleem! Love by Léoube heb je namelijk ook in Magnum (1,5L) en Jeroboam (3L). Voor bestellingen en reserveringen raden we aan contact op te nemen met ons.

Love by Léoube Valentijn