Domaine de la Madrague is een klein paradijs in het zuiden van Frankrijk. De 20 hectare aan wijngaarden strekken zich uit over de gemeenten La Croix Valmer en Gassin en liggen direct aan de stranden van de Gigaro: één van de mooiste kustlijnen in de omgeving van Saint-Tropez.

Iedereen die naar het strand van de Gigaro gaat, passeert de mooie laan met palmbomen, die dwars door de wijngaarden loopt en het mediterrane landschap met de azuurblauwe zee verbindt. De unieke en exclusieve locatie van Domaine de la Madrague maakt dat het een populaire bestemming is voor kunstenaars en wijnliefhebbers van over de hele wereld.

Sinds 2007 is het domein eigendom van de familie Zodo, die zich sinds die tijd toelegt op het produceren van biologische wijnen. De grond is zuiver en er wordt geoogst met trekpaarden. De vogels en vlinders zijn weer teruggekeerd naar dit stukje paradijs. De filosofie van het bedrijf is dat wat we drinken gezond en goed moet zijn en dat wat goed is voor onze gezondheid ook goed voor de natuur is.

De cuvées van La Madrague dragen de namen van de dochters en de kleinzonen van de eigenaar: Charlotte, Claire, César en Charles. Deze wijnen staan symbool voor het familiebedrijf.

Wijnen van Domaine de la Madrague