Zakelijke inkoop

Binnen Chateau 83 maken wij onderscheid tussen zakelijke en particuliere klanten. Dit doen wij om beide klantgroepen zo goed mogelijk te kunnen bedienen en zodoende een goede service te kunnen verlenen. Om onze particuliere klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we een webshop ontwikkeld waarin zij snel en eenvoudig onze producten kunnen bestellen. Voor onze zakelijke klanten hanteren wij echter een andere werkwijze die het voor hen zo aantrekkelijk mogelijk maakt om onze producten te bestellen.

De zakelijke markt bestaat voor ons voornamelijk uit groothandel, wijnspeciaalzaken en horecabedrijven welke wij wekelijks bevoorraden. Belangrijk vinden wij de aandacht en service naar onze klanten. Zo hanteren wij een snelle levering en hebben zakelijke klanten ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarnaast gelden voor bedrijven bijvoorbeeld hoge staffelkortingen. Om dit mogelijk te maken werken wij met een systeem dat voor ieder afzonderlijk bedrijf de voor hun geldende tarieven hanteert bij een bestelling.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven die we uw bedrijf kunnen bieden? Stuur dan een e-mail naar sales@chateau83.nl. U ontvangt dan binnen één werkdag een offerte! Liever eerst een goed glas wijn met elkaar drinken? Dat kan uiteraard ook!

Voordelen Zakelijke klanten:

     Hoge staffelkortingen
•     Betaling middels factuur achteraf
     Snelle levering
     Eenvoudig bestellen via website of e-mail
•     Vaste contactpersoon