Nieuw: La Vie en R… – Rosé

Vanaf heden heeft Chateau 83 de rosé La Vie en R… in zijn assortiment opgenomen. Een heerlijke frisse biologische wijn! De wijn wordt reeds geschonken bij verschillende beachclubs en restaurants aan de Côte d’azur en op Ibiza en is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

La Vie en R… wordt exclusief en direct geïmporteerd van Domaine du Val de Gilly. Het landgoed van het domein is gelegen aan de voet van het Maures gebergte en bied een prachtig uitzicht op de baai van Saint-Tropez. Hier worden al vijf generaties lang, typisch Provençaalse wijnen geproduceerd.

Bij Domaine du Val de Gilly wordt de wijn op natuurlijke wijze geproduceerd. Zo wordt voor de bewatering van de wijngaarden gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen en de naastgelegen rivier ‘La Giscle’. Doordat de wijngaarden vol op het zuiden liggen, en dus hete en droge zomers doormaken, is natuurlijke bewatering noodzakelijk. De ligging op het zuiden zorgt er ook voor dat de Grenache, Shiraz, Cinsault en Cabernet-Sauvignon goed rijpen. Dit proef je terug in de wijnen van Domaine du Val de Gilly. Het domein produceert al geruime tijd één van de beste wijnen van de appellation Côte de Provence.

La Vie en R… is het paradepaartje van het domein. Naast de frisse smaak en de biologische productie van de wijn heeft de fles, die verkrijgbaar is in 0,75L en 1,5L, een moderne uitstraling wat hem erg populair maakt bij hippe en trendy restaurants en beachclubs in de Méditerranée en nu ook in Nederland.