Val d’Astier rosé bij Eetcafé No.9

Vanaf vandaag is de populaire rosé Val d’Astier uit de Golfe de Saint-Tropez te bestellen bij Eetcafé No.9 in Middelharnis. De rosé is geen onbekende wijn voor het eetcafé. In de zomer van 2016 stond deze immers ook al op de wijnkaart. De positieve reacties van de gasten hebben ervoor gezorgd dat de rosé van Domaine Val d’Astier deze zomer weer terug is. 

Eetcafé no.9 is gelegen aan de haven in Middelharnis en beschikt over een gezellig en sfeervol terras. Het eten dat geserveerd wordt is van hoge kwaliteit en tegen een schappelijke prijs. Dit maakt het eetcafé enorm populair in de omgeving van Middelharnis.

De menukaart van het eetcafé bestaat uit diverse vlees- en visgerechten zoals Bavette, spareribs, tonijnsteak en sliptong, maar ook verschillende salades en seizoensgebonden gerechten zoals mosselen. Daarnaast is er een aparte lunchkaart voor in de middag.

Eetcafé No.9 is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur met uitzondering van dinsdagen. Op die dag is het eetcafé gesloten. De adresgegevens zijn hieronder terug te vinden:

Eetcafé No.9
Vingerling 9
3241 EB Middelharnis
www.eetcafeno9.nl