Onze delicatessen bij Visgilde Bergen op Zoom

Tartinables

Vanaf vandaag zijn al onze ‘vis-tartinables’ verkrijgbaar bij Visgilde De Zeeland en Visgilde Oosterschelde in Bergen op Zoom. Het assortiment van Visgilde bestaat naast verse vis en complete vismaaltijden nu dus ook uit verschillende visdelicatessen. 

De ambitie van de Visgilde is om consumenten te laten genieten van, en te verrassen met, alles rondom vis. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit bewijst ook de talloze prijzen die Visgilde in Bergen op Zoom gewonnen heeft. Onze tartinables sluiten hier goed bij aan.  

Tartinables betekent letterlijk ‘smeersels’ en worden in Nederland steeds populairder. Het mooie van het product is dat je het op vele manieren kunt toepassen in de keuken. Zo zijn de tartinables onder andere geschikt voor op toast en in salades maar kan het ook dienen als een goede garnering van een warm gerecht.

Al onze delicatessen worden geproduceerd in de Provence onder het label ‘Brin de Terroirs’. Een naam die een directe link legt met de oorsprong van het product: natuurlijk en biologisch, zonder toegevoegde E-nummers.  

Benieuwd geworden? Ga snel naar Visgilde Oosterschelde of Visgilde De Zeeland!

Visgilde Oosterschelde
Lombardenstraat 2
4611 VZ Bergen op Zoom

Visgilde De Zeeland
Markiezaatsweg 11b
4615 PA Bergen op Zoom