Kaasdelicatessen bij Andy’s Kaas en Lekkernijen

Vanaf vandaag zijn onder andere onze kaasdelicatessen verkrijgbaar bij Andy’s Kaas en Lekkernijen in de Fortuinstraat in Bergen op Zoom. Het assortiment van Andy’s Kaas en Lekkernijen bestaat naast een ruime keuze uit verschillende kazen ook uit wijnen, diverse worst-soorten, salades, tapas en Italiaanse delicatessen. Onze Provençaalse delicatessen vullen het assortiment goed aan.    

Andy’s Kaas en Lekkernijen is sinds december 2015 gevestigd in een monumentaal pand aan de Fortuinstraat 19 in Bergen op Zoom. Alle producten in het assortiment zijn natuurlijk en eerlijk. Zo is alle Hollandse kaas natuur-gerijpt. Onze delicatessen, met hun natuurlijke en biologische achtergrond, passen dan ook goed in het assortiment.

Onderstaande Tartinables zijn verkrijgbaar bij Andy’s Kaas en Lekkernijen:
– Crème van Geitenkaas, Artisjok en Tomaat
– Crème van Geitenkaas en Noten
– Crème van Zongedroogde Tomaten
– Crème van Knoflook en Noten

Tartinables betekent letterlijk ‘smeersels’ en worden in Nederland steeds populairder. Het mooie van het product is dat je het op vele manieren kunt toepassen in de keuken. Zo zijn de tartinables onder andere geschikt voor op toast en in salades maar kan het ook dienen als een goede garnering van een warm gerecht.

Al onze delicatessen worden geproduceerd in de Provence onder het label ‘Brin de Terroirs’. Een naam die een directe link legt met de oorsprong van het product: natuurlijk en biologisch, zonder toegevoegde E-nummers.  

Benieuwd geworden? Ga snel naar Andy’s Kaas en Lekkernijen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen.

Andy’s Kaas en Lekkernijen
Fortuinstraat 19
4611 NM Bergen op Zoom